fbpx
Moi!

flyAR on luova ja hauska AR Studio. Lisätty Todellisuus on meidän juttu – tilaajan tarpeisiin räätälöitynä tietysti. Interaktiivinen, immersiivinen ja kolmiulotteinen Lisätty Todellisuus on vahvinta osaamisaluettamme.

OTA YHTEYTTÄ OTA YHTEYTTÄ

Mitä asiakkaamme sanovat

flyARilla ja Trafiikki-museoilla oli todella hyvin toimiva AR-yhteisprojekti viime vuonna (2020). Kiitokset flyAR!

Tiina Jantunen
Trafiikki-museot ry

Fransin ja flyARin porukan kanssa oli upeaa työskennellä uuden Bamyanin (Afghanistan) skeittikoulumme 360-kierroksen parissa. 360-kuvien ottaminen oli uutta meille, mutta Frans tuki paikan päällä olevaa henkilökuntaamme ja auttoi heitä omaksumaan tämän uuden taidon. Viestintä oli selkeää kautta koko projektin. Lopputulos on ällistyttävä ja meillä on nyt uniikki tapa näyttää tukijoillemme millainen Skateistanin tuleva koulu on.

Jessica Faulkner
Skateistan

Yhteistyö on sujunut huomattavasti paremmin kuin osasimme odottaa. Meitä kiehtoo flyARilaisten työtään kohtaan tuntemansa mielenkiinto, myötätuntoisuus, korkea työmoraali ja ystävällisyys. Myös avoimuus uusien ratkaisujen etsinnässä ja “outside-the-box” ajattelutapa ovat flyARin vahvuuksia. Viestintä oli nopeaa. Heillä on ihan loistava tiimi ja he ovat todennäköisesti alansa supersankareita 🙂

Riin S., Piret V. & Liis N.
Tartun Kaupunki

flyAR on päivittänyt digitaalisen ja perinteisen musapromon uudelle levelille. Olipa huikeaa nähdä oma musa näin kiinnostavassa paketissa. Lisätyn todellisuuden mahdollisuudet vasta alkavat tästä musaskenessä!

Petri Matero
Materock Oy

flyARin ja Fransin kanssa oli mukava tehdä työtä, ja prosessi eteni jouhevasti kaikkine vaiheineen. Fransin viestiminen sujui leppoisasti ja selkeästi kaikkiin suuntiin tiimiläisten kesken. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä. Tarpeen tullen tilaamme flyARilta uusia toteutuksia jatkossakin. Voin suositella muillekin!

Minna Kilpeläinen
Metropolia UAS

Suosittelemme lämpimästi museoille yhteistyötä FlyAR:n kanssa! Vuosien yhteistyö on osoittanut, että heidän kanssaan on helppoa kehittää omiin tarpeisiin sopiva lisätyn todellisuuden sovellus, he panostavat aitouteen ja helppokäyttöisyyteen harvinaisella tavalla sekä osaavat ottaa humanistin toiveet ja kysymykset hienosti vastaan. FlyAR:n kanssa ei tarvitse tyytyä jo tehtyihin ratkaisuihin, vaan taivas on rajana uusien ideoiden kehittelyssä! He sitoutuvat varmasti projektin viemiseen maaliin asti ja toimivat käyttötukena myös sovelluksen valmistuttua.

Tiina Hero
Espoon kaupunginmuseo KAMU

Meillä oli ilo työskennellä flyAR:n kanssa! Tiimin osaaminen on omaa luokkaansa, mikä teki yhteistyöstä helppoa ja sujuvaa myös tällaisille AR-noviiseille. Heidän intohimoinen mutta rento suhtautumisensa lisättyyn todellisuuteen saa asiakkaankin innostumaan mukaan. flyAR:n vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti ennakkoluuloton asenne ja luova ajattelu – kaikkiin projektin haasteisiin suhtauduttiin mahdollisuutena ja niitä ratkottiin yhdessä.

Minna Kaattari
Helsingin Kaupunki

Kaikissa näissä kolmessa projektissa on yhteistyö ollut sujuvaa, joustavaa ja selkeää.
Asioita ei ole tarvinnut tehdä moneen kertaan, vaan ne on hyvän suunnittelun myötä pystytty toteuttamaan kerralla maaliin.

Jussi Lindberg
Tactic Games

Lisätty Todellisuus on meidän juttu - tilaajan tarpeisiin räätälöitynä tietenkin.

Käytämme vain parhaita työkaluja, ohjelmistoja ja alustoja Lisätyn Todellisuuden projekteihimme. Meillä ei ole yhtä AR-ratkaisua, -tuotetta tai -palvelua vaan tarkastelemme haasteitanne AR-näkövinkkelistä, kuuntelemme tarpeitanne ja pyrimme speksaamaan teille soveltuvan AR-ratkaisun. Jos AR ei mielestämme ole käyttöönne soveltuva niin osaamme kertoa senkin; mahdollisesti osaamme ohjata teitä kontaktiemme kautta eteenpäin, ei todellisuutta kannata väkipakolla lisätä.

Standardimme ja kriteerimme ovat korkealla kun aiheena on Lisätty Todellisuus - laatu, käytettävyys ja käyttövarmuus ovat meille erittäin tärkeitä.

OTA YHTEYTTÄ - we AR here to help! OTA YHTEYTTÄ - we AR here to help!

Blogin uusimmat

Käytämme mm. näitä teknologioita

Ois kaffet tippumassa, hörpitäänkö etäkahvit?

JOO! JOO! Etäteet? Etäteet?