flyAR-pääkonttorin heput

Frans

AR Suunnittelija/ AR Myyjä

frans (at) flyar.fi

+358 (0) 50 530 6108

 

Frans on flyARin perustaja (myös himmeen ja Silky Skateboardsin perustaja) ja hänen kiinnostuksensa lisättyyn todellisuuteen heräsi opiskeluaikoinaan Metropolia AMK:ssa. Frans näki AR:n siistinä ja uutena keinona elävöittää printtiä moniin tarkoituksiin. Reipas insinöörinalku päätti tehdä opinnäytetyönsä aiheesta Lisätty todellisuus näyttelykäytössä, jossa vertaili eri AR-alustoja ja toteutti kolmiulotteisen AR-toteutuksen Espoon Kaupunginmuseolle.

 

Vapaa-aikanaan Frans pelleilee kahden pienen lapsensa kanssa, skeittaa kunnes sattuu johonkin tai soittelee rytmikästä musiikkia legendaarisessa Hoippu Orkesteri-yhtyeessä.

Eero

Koodikomentaja / 3D Ninjamestari

 

Eero on digmedian moniosaaja, oikea digitaalisen moniosaajuuden multihuipentuma jos tarkkoja ollaan. Eero pyörittelee 3D-malleja ja koodaa myös.

 

Eeron kanssa flyAR pystyy toteuttamaan monimutkaisia ja interaktiivisia 3D-pohjaisia AR-toteutuksia.

Kaverit, joiden kanssa työskentelemme hymyssä suin

Theo

Creative / Graphic Design

felone.fi

 

Theon päämääränä on aina tuottaa asiakkaalleen jotain erityistä, ja hän pystyy yhdistämään useita tyylisuuntia saavuttaakseen parhaan lopputuloksen. Theon tyylivalikoima on laaja; aina tarkoista gridipohjaisista visuaaleista rönsyileviin käsin piirrettyihin kuvituksiin.

Super Otus

Liikkuvan kuvan lyömätön kaksikko

superotus.com

 

Olemme Super Otus, määrätietoinen ja intohimoinen tuotantoyhtiö, joka toteuttaa monipuolisia visuaalisia sisältöjä yritysten tarpeisiin. Mielestämme jokaisella yrityksellä on oikeus erottuviin, tuloksekkaisiin ja tarinallisiin kuviin sekä videoihin, jotka tukevat liiketoiminnan tavoitteita. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan askel kerrallan. Lähdetään yhdessä matkaan jo tänään!