Mikä flyAR®?

 

Pähkinänkuoressa flyAR® on AR-tuotantopalvelu (AR = Augmented Reality = Lisätty todellisuus). Voimme suunnitella ja toteuttaa lisättyä todellisuutta lähes mihin tahansa käyttöön; oli kyseessä sitten suuri tai pieni projekti. Voimme mahdollisuuksien mukaan käyttää yrityksenne olemassa olevaa digimateriaalia tai voimme tuottaa kaiken alusta asti käyttäen apuna taitavaa verkostoamme.

Mikä juttu tämä Lisätty Todellisuus oikein on?

 

Se on oikein hyvä kysymys. Wikipedian kaverit ilmaisevat asian näin:

Lisätty todellisuus (engl. augmented reality) viittaa näkymään, johon on lisätty tietokonegrafiikalla tuotettuja elementtejä ja jota käyttäjä tarkastelee läpikatseltavien (see-through) näyttöjen kautta. Se on siis järjestelmä, jossa keinotekoista, tietokoneella tuotettua tietoa (kuva, ääni, video, teksti, GPS-informaatio) on lisätty näkymään todellisesta ympäristöstä.

Yksinkertaistettuna, Lisätty todellisuus on keino näyttää digitaalista materiaalia todellisen todellisuuden päällä. Vähän kuin näkisit digitaalisia asioita, jotka eivät oikeasti ole siinä. Ennen vanhaan lisätty todellisuus vaati niin paljon laskentatehoja, että sen kokeminen ei ollut kaikille mahdollista. Nykyäänkin laskentatehoja vaaditaan paljon, mutta nyt sitä tehoa löytyy lähes jokaisen taskusta älylaitteen muodossa.

 

Käytämme Zappar-alustaa ja sovellusta flyAR®-tuotantoihin, sillä olemme todenneet sen erittäin monipuoliseksi ja luotettavaksi työkaluksi. Lataa Zappar omaan älylaitteeseesi tästä iOS-laitteeseen tai tästä Androidille.

Mitä flyAR® voi tehdä yrityksellemme?

 

Voimme tehdä niiiiiin paljon! Digitaalisen lisäsisällön liittäminen painotuotteisiin ei kuulosta paljolta, mutta on se. Lisäksi se on todella hienoa ja sisältää aimo satsin wow-elementtiä.

 

Tässä vain muutamia lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia:

 

Liitä videota esitteeseen / julisteeseen / pakkaukseen /…

Liitä 3D-malleja (rakennukset / tuotteet /… )

Liitä äänimaisemia, puhetta tai musiikkia

Liitä linkkejä verkkosivulle / nettikauppaan / tuotesivulle / sosiaaliseen mediaan / …

Interaktiiviset skriptatut AR-toteutukset

Voinko kokeilla?

 

No todellakin voit! Tässä muutama valittu projektimme, klikkaa projektisivulle ja kokeile itse 😉 Tarvitset vain iOS- tai Android-älylaitteen johon lataat ilmaisen Zappar-sovelluksen.

Lisää projekteja

Miltä vaikuttaa?

 

Jos pidit näkemästäsi etkä halua missata mitään tärkeää flyAR®-aiheista, liity uutiskirjelistallemme. Emme häiriköi emmekä spämmää, se on lupaus.

 

Ota yhteyttä

 

Olisi tosi kiva kuulla mitä mieltä olet lisätystä todellisuudesta ja flyAR®-tuotantopalvelusta. Laita viestiä yhteys-sivun kautta tai täytä tarjouspyyntölomake.

Ota yhteyttä
Pyydä tarjous